Google.. підказує

19 Січня, 2009 @ 20:13

Ідея виникла за мотивами посту "Google жжотЬ". Я вирішив замість запиту "як правильно" запропонувати великому і всезнаючому простіші (можливо) задачі. Получилось досить цікаво…


Елементарний, на перший погляд, запит "як" дає все ж таки цікавий результат:
Image Hosted by ImageShack.us
Сайтостворювачам-початківцям адресовано декілька мільйонів результатів. Може, досить? "Як заробити гроші" впевнено розмістилось на третьому місці.. Цікаво. "Написати резюме" виявляється, втричі цікавіше, аніж сам процес "писання". Стільком же людям, скільком цікаво все ж таки написати те резюме, цікаво, як же назвати дитину? Причому "як барбі" я так і не зрозумів… Схуднення і набір ваги однаково цікаві. Як завагітніти – теж. Хоча мені нецікаво. Чомусь. Чому б раптом?!

Якщо почати запит “як не”, то думка Гуглі категорична:
Image Hosted by ImageShack.us
Без коментарів.

Хм. Запит “що” трошки різноманітніший.
Image Hosted by ImageShack.us
Запит “що таке інтернет” повеселив. Теоретизують, вочевидь, багацько. А долар цікавить трошки більше, ніж “Що? Де? Коли?”. Хм. Щорс та “щоденний Львів” майже однаково результативні. Теорій про зміст кохання в рази більше ніж про дружбу, яка недалеко відірвалась від сніду. Хм…. А про НАТО написали більше, аніж про спілкування з природою….

Останній запит – “щоб” – призвів до набридання експерименту.
Image Hosted by ImageShack.us
Якщо спробуєте – матимете шанс взнати, що робити, аби після вас люди жили краще. Ну а як нецікаво – тоді що треба, аби набрати вагу.

Експеримент, звісно ж, не мав під собою якогось наукового підгрунтя, а був використаний для вбивства часу. Голова щось слабонько працює. Таке життє.

Далі буде? А на холєри?

Записано в: Потік свідомості 2 коментарі Мітки: ,
Працює на Wordpress.
© 2008-2020 Alex Nedovizii.