Маки та волошки

20 Березня, 2015 @ 21:35

Зробивши перерву від копирсання в джаваскрипті, який мені встиг дещо набриднути за робочий тиждень, почав копирсатися в інших Авгієвих стайнях — себто, у фотоархіві. Відзнятого (не конче навіть переглянутого) стане на довгий час, відтак дещо і переглянув, і поколупав.

Оце вирішив згадати, як тогоріч несподівано потрапив до поля з волошками та маками. Поєднання цих кольорів чимось навіть чарівне, хоча жоден не відноситься до моїх кольорів-фаворитів, чи то пак улюблених. Тоді пощілкав та лишив; весь час руки не піднімались муза не приходила та обробка не йшла. Взагалі з тими музами якийсь жахливий капець, не ведуться навіть на добре пиво чи коньяк. Ну а що їм ще пропонувати?

Одним словом, сьогодні маки з волошками таки далися до обробки, тому, мабуть, я дещо розбавлю потік світлин з часткового сонячного затемнення, а як нє — то вельми не перейматимусь. А от принтер розчохлити на днях таки треба…

Мак © 2014 Alex Nedovizii

 

Мак © 2014 Alex Nedovizii

P.s.: та, туга за рідним нікуди не поділася. Але якщо є яскраві спогади — мабуть, варто на них сконцентруватись, бодай ненадовго.

Записано в: Україною 2 коментарі Мітки: , , , , , ,
Працює на Wordpress.
© 2008-2020 Alex Nedovizii.